Antena Meniu Search
x

Majorarea accizei la carburanți rămâne în forma adoptată de Guvern! Deputata Carmen Harău a votat împotriva propriului amendament fără să îşi dea seama!

Momente halucinante în Parlamentul României! Deputata Carmen Harău a votat împotriva propriului amendament referitor la acciza la carburanţi.

Deputata Carmen Harău a votat împotriva propriului amendament fără să îşi dea seama!

Momente halucinante în Parlamentul României! Deputata Carmen Harău a votat împotriva propriului amendament referitor la acciza la carburanţi.

Raportul Comisiei de buget-finanţe la Ordonanţa Guvernului privind majorarea accizei la carburanţi, care prevedea eliminarea supraaccizei, a fost respins, astăzi, în plenul Senatului, iar printre cei care au votat împotriva amendamentului se numără şi deputata Carmen Harău, iniţiatoare amendamentului.

Ulterior, deputata a venit la tribună şi le-a mulţumit colegilor parlamentari: 'Mulţumesc pentru că aţi votat amendamentul meu şi aţi dat dovadă de luciditate'.

Ulterior, Eugen Teodorovici i-a explicat că amendamentul a fost respins. Carmen Harău a revenit la tribună şi a completat: 'Speram să fi avut un moment de luciditate'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Majorarea accizei la carburanți rămâne în forma adoptată de Guvern! Deputata Carmen Harău a votat împotriva propriului amendament fără să îşi dea seama!