Antena Meniu Search
x

Video Alegerile s-au terminat, războiul politic continuă. PSD vânează şefia Camerei Deputaţilor. CCR decide marţi constituţionalitatea moţiunii de cenzură

Competiția internă din PNL s-a încheiat, dar războiul dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban continuă. Orban dă vina pe statul paralel că a pierdut alegerile interne și spune despre Cîțu că a fost doar un pion pentru alţii. Singura funcţie pe care Orban o mai are acum, cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor e deja vânată de PSD.

de Redactia Observator

la 27.09.2021, 20:07

Vezi și

După ce a pierdut partidul în favoarea lui Florin Cîţu, Ludovic Orban a găsit vinovatul: statul paralel. 

Ludovic Orban- președinte Camere Deputaților: În locul lui mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedintele PNL aşa cum a ajuns el. Serviciile nu lucreaza la vedere, serviciile au sisteme. S-a confirmat în ultimii 30 de ani că există intervenţii ale serviciilor în zone în care serviciile nu ar trebui să fie prezente.

Dacă nu poate demonstra implicarea serviciilor secrete, prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis în mijlocul bătăliei pentru scaunul de şef PNL a fost mai mult decât vizibilă. Iar Orban n-a scăpat ocazia să se dezică de el. 

Președinte Camera Deputaților: Le-am cerut scuze foarte multor români care m-au abordat direct și le-am scuze că i-am convins să voteze cu Iohannis

Pe acelaşi subiect

În plus, despre noul şef PNL crede că e folosit de alţii. 

Ludovic Orban- președinte Camere Deputaților: Inclusiv cei care l au sustinut pe citu deja pun la cale cu cine sa l schimbe. citu nu intelege ce partitura a jucat si ca a fost un pion pe tabla de sah, nicidecum regina. Dacă rămâne prim ministru va rămâne numai din mila PSD.

Războiul politic continuă

Doar că mila e interesată. PSD vânează chiar şefia Camerei Deputaţilor. 

Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt USR: Foarte probabil va fi o monedă de schimb cu Marcel Ciolacu pentru a-i asigura voturile de supraviețuire în continuare.

Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu se pregătesc de pe margine să-i ia locul, culmea, tocmai lui Ludovic Orban, care şi-a anunţat deja plecarea.

Florin Cîţu, președinte PNL: "Demisia este o decizie unilaterală a celui care are funcția"

Potrivit surselor Observator, demisia în alb a lui Ludovic Orban ar urma să fie analizată de conducerea partidului. Însă momentul în care Orban pleacă din fruntea Camerei Deputaților ar putea fi influențat de decizia Curții Constituționale pe moțiunea de cenzură.

Florin Cîţu, preşedinte PNL: Dacă cei de la Curte ne dau dreptate, președinții celor două camere, și Senat și deputații ar trebui să plece acasă pentru că au viciat și au susținut o procedură viciată de a da jos un Guvern. 

Criza politică este departe de a se fi terminat. Mâine CCR decide dacă moțiunea de cenzură a USR și AUR ajunge sau nu la vot în Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Alegerile s-au terminat, războiul politic continuă. PSD vânează şefia Camerei Deputaţilor. CCR decide marţi constituţionalitatea moţiunii de cenzură