Antena Meniu Search
x

Alexandru Rafila are Covid-19: ”S-a confirmat infecția a doua zi după ce am intrat în izolare”

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la câteva zile după ce şi soţia sa a fost testată pozitiv. Rafila a precizat că se simte bine şi că a purtat masca.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.12.2020, 21:30

Alexandru Rafila are Covid-19: ”S-a confirmat infecția a doua zi după ce am intrat în izolare”
Alexandru Rafila are Covid-19: ”S-a confirmat infecția a doua zi după ce am intrat în izolare” - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta
  • Rafila s-a testat după ce soţia sa a fost confirmată cu noul coronavirus, moment în care medicul s-a izolat la domiciliu. 

Medicul Alexandru Rafila spune că a fost confirmat cu Covid a doua zi după ce a intrat în izolare.

"Mă simt bine, sunt în izolare la domiciliu. S-a confirmat infecţia şi în cazul meu. S-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare”, a declarat Rafila, joi seară, la Antena 3

Medicul a precizat că a purtat masca de protecţie. 

Rafila s-a testat după ce soţia sa a fost confirmată cu noul coronavirus, moment în care medicul s-a izolat la domiciliu. 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi seară, că Alexandru Rafila este propunerea PSD petru funcţia de prim-ministru dar nu va participa la consultările programate luni la Cotroceni. 

Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății și cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputaților în București, a fost votat în unanimitate în forurile PSD drept propunerea pentru funcția de premier.

Președintele Klaus Iohannis a programat consultările cu partidele politice pentru ziua de luni, 14 decembrie.

Klaus Iohannis, consultări cu partidele la Cotroceni

"În temeiul prevederilor art. 80 alin. (2) și ale art. 103 din Constituția României, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a invitat la Palatul Cotroceni președinții partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcția de Prim-ministru", a transmis Administrația Prezidențială.

Programul consultărilor:

Ora 11:00 – Partidul Social Democrat (PSD);

Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);

Ora 13:00 – Alianța USR-PLUS;

Ora 14:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);

Ora 15:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

Ora 16:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat miercuri rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, după numărarea tuturor voturilor valabil exprimate. PSD este pe primul loc, cu 28.90 procente, urmat de PNL, cu 25.19%, și USR-PLUS, cu 15.37%. Surpriza acestor alegeri, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a obținut un scor electoral de 9.17%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Alexandru Rafila are Covid-19: ”S-a confirmat infecția a doua zi după ce am intrat în izolare”