Antena Meniu Search
x

Angel Tilvăr, întrebat despre faptul că tatăl său a lucrat în fosta Securitate. Răspunsul noului ministru al Apărării

Senatorul PSD Angel Tîlvăr a afirmat, întrebat luni dacă faptul că tatăl său a lucrat în fosta Securitate ar putea influenţa decizia preşedintelui Klaus Iohannis privind numirea sa la Ministerul Apărării, că şi-ar dori să trăiască într-o ţară în care „dosarele de cadre să fie mai puţin importante decât activitatea fiecăruia”. Acesta a adăugat că nu ştie dacă acest aspect va influenţa decizia şefului statului şi a adăugat că nu a făcut niciodată un secret din ceea este, ceea ce a făcut, ce face şi ce va face, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 12:24

Angel Tilvăr, întrebat despre faptul că tatăl său a lucrat în fosta Securitate. Răspunsul noului ministru al Apărării
- Inquam Photos / George Călin

„Mi-aş dori foarte mult să trăiesc într-o ţară în care dosarele de cadre să fie mai puţin importante decât activitatea fiecăruia. Mi-aş dori foarte mult ca, prin munca pe care am făcut-o şi pe care o fac, să demonstrez că orice cetăţean al acestei ţări este dispus să pună umărul la progresul acestei ţări. Nu ştiu dacă va influenţa (decizia şefului statului - n.r.). Este libertatea domniei sale să o facă. Eu nu am făcut niciodată un secret din ceea ce sunt, ceea ce am făcut, ce fac şi ce voi face”, a afirmat Angel Tîlvăr, întrebat despre subiect, într-o conferinţă de presă de luni, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Tatăl lui Angel Tîlvăr, propus de PSD pentru portofoliul Apărare, a fost şef al Contrainformaţiilor din Vrancea, înainte de Revoluţia din decembrie 1989, în perioada comunismului, potrivit G4Media. Acesta a murit în 2017, la vârsta 82 de ani. Premierul Nicolae Ciucă a transmis deja preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de preluare a mandatului de ministru al Apărării Naţionale de către Angel Tîlvăr, a informat Guvernul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Angel Tilvăr, întrebat despre faptul că tatăl său a lucrat în fosta Securitate. Răspunsul noului ministru al Apărării