Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băsescu: "Am organizat la Bălţi o dezbatere privind Unirea Republicii Moldova cu România. Entuziasmul a fost extraordinar"

Traian Băsescu a anuţat că a organizat, la Bălţi, o dezbatere cu privire la Unirea Republicii Moldova cu România.

de Redactia Observator

la 09.12.2017 , 15:19

Fostul preşedinte Traian Băsescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că a organizat, la Bălţi, o dezbatere cu privire la Unirea Republicii Moldova cu România. Fostul şef de stat spune că entuziasmul celor din sală a fost "extraordinar"

În urmă cu două zile, preşedintele moldovean Igor Dodon a anunţat că există solicutări ca Traian Băsescu să fie declarat persona non grata, pe motiv că prin acţiunile sale atentează la suveranitatea naţională a Republicii Moldova

"Dezbaterea pe care am organizat-o a fost legată de Unirea Republicii Moldova cu România. Trebuie să recunosc, entuziasmul celor aflaţi în sală, legat de Unire, a fost extraordinar", spune fostul preşedinte, care postează şi fotografii de la dezbatere.

Articolul continuă după reclamă

Mai multe comisii din cadrul Consiliului Societăţii Civile pe lângă preşedintele Republicii Moldova cer începerea procedurii de declarare a lui Traian Băsescu persona non grata, a anunţat joi preşedintele Igor Dodon.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri politice » Băsescu: "Am organizat la Bălţi o dezbatere privind Unirea Republicii Moldova cu România. Entuziasmul a fost extraordinar"