Antena Meniu Search
x

Băsescu: "Am organizat la Bălţi o dezbatere privind Unirea Republicii Moldova cu România. Entuziasmul a fost extraordinar"

Traian Băsescu a anuţat că a organizat, la Bălţi, o dezbatere cu privire la Unirea Republicii Moldova cu România.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că a organizat, la Bălţi, o dezbatere cu privire la Unirea Republicii Moldova cu România. Fostul şef de stat spune că entuziasmul celor din sală a fost "extraordinar"

În urmă cu două zile, preşedintele moldovean Igor Dodon a anunţat că există solicutări ca Traian Băsescu să fie declarat persona non grata, pe motiv că prin acţiunile sale atentează la suveranitatea naţională a Republicii Moldova

"Dezbaterea pe care am organizat-o a fost legată de Unirea Republicii Moldova cu România. Trebuie să recunosc, entuziasmul celor aflaţi în sală, legat de Unire, a fost extraordinar", spune fostul preşedinte, care postează şi fotografii de la dezbatere.

Mai multe comisii din cadrul Consiliului Societăţii Civile pe lângă preşedintele Republicii Moldova cer începerea procedurii de declarare a lui Traian Băsescu persona non grata, a anunţat joi preşedintele Igor Dodon.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Băsescu: "Am organizat la Bălţi o dezbatere privind Unirea Republicii Moldova cu România. Entuziasmul a fost extraordinar"