Antena Meniu Search
x

Băsescu îl atacă violent pe Dragnea, după demisia Premierului Tudose

Traian Băsescu a reacționat virulent după ce PSD a retras sprijinul politic premierului, care apoi și-a anunțat demisia.

Traian Băsescu îl atacă violent pe Facebook pe Liviu Dragnea, după demisia Premierului Tudose - Hepta

Traian Băsescu a reacționat virulent după ce PSD a retras sprijinul politic premierului, care apoi și-a anunțat demisia. Într-o postare pe Facebook, fostul Președinte a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea.

Daddy? Un descreierat bolonav de putere care şi-a decapitat două guverne în 12 luni, fără să-i pese de consecinţele pentru ţară, își începe mesajul Traian Băsescu.

Daddy, vezi că România se află într-o zonă cu tensiuni militare,într-o Uniune Europeană aflată în plin proces de reaşezare. Nu mai vorbim de deprecierea monedei naţionale, de creşterea dobânzilor, de stoparea investiţiilor directe etc, etc.

Totuşi, în lumea democratică, schimbarea guvernelor are o logică ce vizează interesul naţional şi nu ambiţiile unui DADDY.

Dragnea a reuşit să facă din România o ţară care se îndreaptă cu mare viteză către "ape mici", unde poate eşua.

PS - în ţară se află premierul Japoniei Shinzo Abe, interesat de investiţii în România. Să-l trimitem la Daddy, că noi tocmai am rămas fără guvern, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Băsescu îl atacă violent pe Dragnea, după demisia Premierului Tudose