Antena Meniu Search
x

Becali, din nou în închisoare: "Sunt un leu domesticit acum"

La reîntoarcerea în arest, latifundiarul s-a arătat foarte încrezător în el şi, cu o suită întreagă de ironii, a anunţat că are un plan de a ieşi foarte repede din închisoare

 La reîntoarcerea în arest, latifundiarul s-a arătat foarte încrezător în el şi, cu o suită întreagă de ironii, a anunţat că are un plan de a ieşi foarte repede din închisoare

Becali a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă în jurul orei 8:30, cu o jumătate de oră înainte de expirarea permisiei de 24 de ore, iar înainte de a intra în unitatea de detenţie a făcut declaraţii presei. "Am fost acasă şi mi-am liniştit familia. M-au văzut fetele, sunt sănătos, nu sunt chelios, nu sunt bătrân, nu sunt slăbit. M-au văzut, tata e puternic, clar, la revedere! Am plecat dimineaţă, ne-am pupat, am venit şi gata. De ce nu trebuia să facă chestiunea asta după trei luni de puşcărie. Era totul normal ... că e legea. Băi, Becali, ia ia-ţi două zile acuma, tu, după trei luni, du-te acasă. După şase luni, după încă două luni, mai ia încă trei zile şi când se împlinea anul, să fie 30 de zile cum spune legea, că aşa e legea. Cât ţi-am dat, ţi-am dat două, ţi-am dat 17 până acuma, mai dăm şi încă trei şi mai dăm şi încă zece în luna mai, acuma, şi făceam 30. Da' aşa e legea, nu iau eu, nu cerşesc eu, legea ţării mele mi-o dă. Şi nu mai chinuiai familia mea, nu mai chinuiai mama mea", a spus Becali, conform Antena3.

Întrebat de ce nu mai poartă gulerul cervical, Becali a spus că l-a dat jos când a ieşit din penitenciar, pentru că nu a vrut să apară în faţa ţării ca un "Becali găină", ci ca "un leu". El a precizat că are hernie cervicală şi nu poate să spună nimeni contrariul, iar pentru această boală trebuie să se opereze.

Acesta a intrat în unitatea de detenţie în jurul orei 8:45, permisia acestuia expirând la ora 09:00. Are planuri mari pentru viitorul său. Speră să iasă din ce în ce mai des din închisoare şi să-şi vadă familia cinci zile pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Becali, din nou în închisoare: "Sunt un leu domesticit acum"