Antena Meniu Search
x

BPN al PNL a adoptat, la propunerea lui Ludovic Orban, o rezoluţie prin care respinge „orice formă de colaborare cu PSD”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a propus, sâmbătă, Biroului Politic Naţional al PNL o rezoluţie simplă prin care să respingă „orice formă de colaborare cu PSD”, documentul fiind votat în unanimitate.

de Redactia Observator

la 18.09.2021, 12:09

BPN al PNL a adoptat, la propunerea lui Ludovic Orban, o rezoluţie prin care respinge „orice formă de colaborare cu PSD”
BPN al PNL a adoptat, la propunerea lui Ludovic Orban, o rezoluţie prin care respinge „orice formă de colaborare cu PSD” - Facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a propus, sâmbătă, Biroului Politic Naţional al PNL o rezoluţie simplă prin care să respingă „orice formă de colaborare cu PSD”. 

„Eu am propus o rezoluţie simplă prin care să respingem orice formă de colaborare cu PSD”, a afirmat Orban la finalul şedinţei BPN. Conform acestuia, rezoluţia a fost adoptată unanimitate. 

O a doua rezoluţie, propusă de Rareş Bogdan vizează susţinerea acordată Guvernului şi invitarea USR-PLUS la dialog, aceasta fiind de asemenea votată unanim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri politice » BPN al PNL a adoptat, la propunerea lui Ludovic Orban, o rezoluţie prin care respinge „orice formă de colaborare cu PSD”