Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: Dragoş Tudorache a depus jurământul în funcţia de ministru al Afacerilor Interne

Dragoş Tudorache a depus, miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

Dragoş Tudorache a depus, miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul prin care ia act de demisia lui Petre Tobă din funcţia de Ministru al Afacerilor Interne; decretul pentru revocarea lui Ioan-Dragoş Tudorache din funcţia de şef al Cancelariei Primului-Ministru; decretul pentru numirea lui Ioan-Dragoş Tudorache în funcţia de Ministru al Afacerilor Interne şi decretul pentru numirea lui Paul Gheorghiu în funcţia de şef al Cancelariei Primului-Ministru.

Citește și Ministrul de Interne anunță prioritățile mandatului său. Organizarea alegerilor, reorganizarea DIPI și intervenția în situații de urgență

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Dragoş Tudorache, a fost propus, marţi, de premierul Dacian Cioloş să ocupe postul de ministru de Interne, în locul lui Petre Tobă, până la finalul mandatului Cabinetului, a anunţat şeful Executivului, care a precizat că Tudorache nu se va implica în politică, pentru a garanta "echidistanţa" în organizarea alegerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » BREAKING NEWS: Dragoş Tudorache a depus jurământul în funcţia de ministru al Afacerilor Interne