Antena Meniu Search
x

Călin Popescu-Tăriceanu, după vestea morţii Regelui Mihai: 'Ziua de astăzi este una tristă pentru poporul român'

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi că a aflat de dispariţia Regelui Mihai ”cu profund regret şi durere în suflet”, adăugând că a avut onoarea să-l cunoască pe Majestatea Sa şi să-i simtă ”căldura, grija şi dragostea pentru ţara şi poporul român”.

”Majestatea Sa a arătat în perioada domniei sale, în vremuri deosebit de grele, ce înseamnă să reprezinţi ţara cu demnitate şi curaj. A fost respectat în ţară şi în lume pentru modul în care s-a dedicat slujirii poporului său în spiritul apărării libertăţii şi valorilor democratice. Regele Mihai rămâne un simbol al patriotismului, al dragostei faţă de ţară şi popor. Îi vom păstra vie amintirea şi îi vom simţi lipsa. În aceste momente grele, gândurile mele se îndreaptă către Familia Regală, căreia îi transmit sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Călin Popescu-Tăriceanu, după vestea morţii Regelui Mihai: 'Ziua de astăzi este una tristă pentru poporul român'