Antena Meniu Search
x

Candidata la o primărie din Cluj, la un pas să rateze alegerile după ce a încurcat orașul în care vrea să fie primar

Candidata la Primăria din Câmpia Turzii a fost la un pas să rateze alegerile locale 2020 după ce a greșit orașul în declarația depusă la dosarul de candidatură.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.08.2020, 10:41

Daniela Dolha la un pas să rateze alegerile după ce a încurcat orașul în care vrea să fie primar
Daniela Dolha la un pas să rateze alegerile după ce a încurcat orașul în care vrea să fie primar - Facebook/Turda News
  • Daniela Dolha vrea să fie primar la Câmpia Turzii, însă la depunerea dosarului de candidatură, ea a scris că va candida pentru funcția de primar în Turda.
  • PNL Campia Turzii a depus o contestatie la Judecatoria Turda prin care au cerut respingerea candidaturii Danielei Dolha.

Daniela Dolha, candidata USR-PLUS, vrea să devină primar la Câmpia Turzii, însă la depunerea dosarului de candidatură, ea a scris că va candida pentru funcția de primar în Turda, un alt oraș din județul Cluj.

Când au aflat de gafa de „începătoare” în ale politicii ale Danielei Dolha, candidatii PNL Campia Turzii au depus o contestatie la Judecatoria Turda prin care au cerut respingerea candidaturii, de vreme ce este mentionat faptul ca Daniela Dolha va candida pentru functia de primar la Turda.

"La o simpla lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 2 Campia Turzii, se constata cu puterea evidentei ca doamna Daniela Dolha a fost desemnata de catre conducerea Aliantei USRPLUS sa candideze in municipiul Turda si nu in municipiul Campia Turzii. Apreciem ca acest document exprima vointa indubitabila a conducerii judetene a formatiunii politice USR PLUS", se mentioneaza in contestatia depusa de Sabin Ghemes, in calitate de reprezentant al PNL Campia Turzii, care solicita "respingerea acestei candidaturi", conform turdanews.net.

Magistratii nu au admis solicitarea liberalilor, iar Daniela Dolha poate candida la alegerile locale 2020.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Candidata la o primărie din Cluj, la un pas să rateze alegerile după ce a încurcat orașul în care vrea să fie primar