Antena Meniu Search
x

Ministrul de Interne Carmen Dan îi răspunde lui Iohannis: "Nu îmi voi da demisia nici imediat, nici imediat" (Video)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a susţinut o conferinţă de presă, în care a reacţinat la cererea de demitere exprimată de preşedintele Klaus Iohannis, după alegeri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.05.2019, 21:44

Ministrul de Interne Carmen Dan îi răspunde lui Iohannis: "Nu îmi voi da demisia nici imediat, nici imediat" (Video) - Observator.tv

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a susţinut o conferinţă de presă, în care a reacţinat la cererea de demitere exprimată de preşedintele Klaus Iohannis, după alegeri.

Carmen Dan a precizat că se vede nevoită să-l dezamagească pe preşedinte şi nu îşi va da demisia nici imediat, nici imediat. Iohannis A cerut ca Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan să fie demişi "imediat, adică imediat".

Ministrul de Interne Carmen Dan îi răspunde lui Iohannis: "Nu îmi voi da demisia nici imediat, nici imediat"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ministerul Afacerilor Interne a avut ca principală atribuţie asigurarea în condiţii de siguranţă a alegerilor desfăşurate în plan naţional, adică în ţară. De aceea este minister de Interne. Are cineva probe sau indicii că votul din ţară a fost fraudat? Dacă da, să înţelegem că PNL a câştigat nişte alegeri fraudate? Vă asigur că toate datele centralizate în ziua votului arată că nu au existat situaţii în planul oridinii publice, care să influenţeze rezultatul votului. Dacă din punct de vedere organizatoric putem discuta de sincope, atunci tot ministerul Afacerilor Interne este acela care a sesizat public situaţiile privind funcţionarea tabletelor şi modul cum acestea semnalau în mod eronat diverse situaţii care a r fi reprezentat un posibil vot multiplu. Însă, din verificările efectuate de Poliţie, nu s-au confirmat astfel de cazuri. Am convingerea că altfel ar fi stat lucrurile daca ar fi fost un singur buletin de vot de ştampilat. Toate informaţiile înainte şi după procesul de votare fac obiectul unei analize care va fi prezentată mâine premierului. Nu este o surpriză pentru nimeni, cu atât mai puţin pentru mine, că domnul preşedinte îmi cere demisia. Nu e prima dată şi cred că este deja de notorietate această idee fixă a dânsului. De aceea, politic, îi răspund că nu mă intimidează astfel de cereri urgente, nici chiar în situaţie în care acestea sunt dublate de riscul unor dosare penale. Am discutat cu doamna prim ministrul după ce am ascultat declaraţia preşedintelui şi mă văd nevoită să-l dezamagesc. Nu îmi voi da demisia nici imediat, nici imediat", a declarat ministrul de Interne Carmen Dan.

Klaus Iohannis a susţinut o declaraţie de presă în care a cerut ca ministrul de Externe Teodor Meleşcanu şi ministrul de Interne Carmen Dan să fie demişi imediat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ministrul de Interne Carmen Dan îi răspunde lui Iohannis: "Nu îmi voi da demisia nici imediat, nici imediat" (Video)