Antena Meniu Search
x

Cătălin Drulă, prima reacţie după prăbuşirea podului din Neamţ. "O camaraderie a hoţiei şi a distrugerii"

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, afirmă că podul de la Luţca a fost reabilitat de "firme apropiate de Arsene", iar după venirea lui Sorin Grindeanu la Ministerul Transporturilor una dintre firme a câştigat o licitaţie pentru DN71, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 14:00

Cătălin Drulă, prima reacţie după prăbuşirea podului din Neamţ.
Cătălin Drulă, prima reacţie după prăbuşirea podului din Neamţ. - Hepta

Cătălin Drulă afirmă, după ce podul de Luţca s-a prăbuşit, că fusese reparat acum 6 luni, iar ”maestru de ceremonii a fost Ionel Arsene, baron de Neamţ, care declara că încă 50 de ani, la Luţca, peste râul Siret, se va circula în condiţii de siguranţă”.

Reacţia lui Cătălin Drulă

”Podul de la Luţca s-a prăbuşit. Fusese reparat acum 6 luni. Maestru de ceremonii, Ionel Arsene, baron de Neamţ, care declara acum câteva luni: “pot afirma că încă 50 de ani, la Luţca, peste râul Siret, se va circula în condiţii de siguranţă datorită unei investiţii derulate de către Consiliul Judeţean Neamţ”. Prin PNDL”, scrie Drulă pe Facebook. 

Potrivit lui Drulă, ”constructorul este asocierea AQUA PARK şi MAVGO HOLDING, firme apropiate de Arsene”.

Pe acelaşi subiect

”Când am venit la minister, am anulat licitaţia pentru dublarea DN71 Bâldana-Târgovişte pe care o câştigase AQUA PARK şi nu reuşea să depună garanţia. Am lansat în schimb proiectul unui drum rapid modern prin afara satelor: drumul expres Bucureşti-Târgovişte. Mare supărare, mare, la PSD, pierduseră ciracii lui Arsene contractul. A venit Grindeanu la minister. Prioritatea sa, în primele zile de mandat? Relansarea dublării pe DN71, trebuia servit baronul de Neamţ. Cine a depus ofertă? MAVGO HOLDING. Băieţii nu se lasă până nu intră la caşcaval”, mai spune Drulă. 

El arată că, între timp, Arsene a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în primă instanţă.

”Poate aţi crede că a fost demis din funcţie, că nu mai conduce PSD Neamţ? Greşit. Declaraţie Marcel Ciolacu din 6 aprilie: “Am avut o discuţie cu domnul Arsene, ca doi colegi, ca doi camarazi. [...] aştept o decizie politică a domnului Arsene.” Două luni mai târziu pentru că Marcel se teme de Ionel, decizia politică n-a venit, dar a căzut podul. Ăsta e socialismul cu epoleţi, o camaraderie a hoţiei şi a distrugerii. Camaraderia PSD-PNL sub El Patron Iohannis care asigură liniştea lor. Numai USR se luptă cu ei pe bune şi o vom face indiferent de piedici. Suntem aici, în picioare, nu plecăm. Pentru voi”, mai spune Drulă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un pod peste Siret s-a prăbușit în Neamț

Un pod rutier peste râul Siret s-a prăbușit în județul Neamț, între localităţile Sagna şi Luţca. Un autocamion şi o autoutilitară au fost prinse sub dărâmături. Din primele informaţii, în urma acestui eveniment, un bărbat a fost rănit. Podul care s-a prăbuşit a fost reabilitat integral în urmă cu câteva luni, fiind administrat de Consiliul Judeţean Neamţ.  

Incidentul a avut loc joi după amiază, în judeţul Neamţ. Podul de la Luţca s-a rupt în două, iar în acel moment în zonă se aflau un autocamion şi o autoutilitară. Un bărbat a fost rănit.  Victima a fost scoasă din autocamion de către participanții la trafic.  

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că podul peste râul Siret s-a rupt între localităţile Sagna şi Luţca şi că un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zona respectivă.   “Victima a fost scoasă din autocamion de către participanţii la trafic. Este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani care primeşte îngrijiri medicale”, a anunţat ISU Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Cătălin Drulă, prima reacţie după prăbuşirea podului din Neamţ. "O camaraderie a hoţiei şi a distrugerii"