Antena Meniu Search
x

Mihai Chirica, prima reacţie după accidentul în care a fost implicat în Iaşi: "Puteam fi în scaunul cu rotile"

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a fost implicat, sâmbătă seara, într-un accident de circulaţie produs în cartierul Alexandru cel Bun.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.03.2020, 09:46

Primarul municipiului Iaşi a fost implicat într-un accident sâmbătă seara
Mihai Chirica a oferit prima reacţie după accidentul din Iaşi - Facebook Mihai Chirica
  • Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a oferit prima reacţie după accidentul în care a fost implicat.
  • Chirica susţine că a fost extrem de afectat de producerea accidentului

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a fost implicat, sâmbătă seara, într-un accident de circulaţie produs în cartierul Alexandru cel Bun.

Primele informaţii arată că maşina condusă de primarul municipiului Iaşi a fost lovită în plin de un autoturism condus de un şofer care a forţat intrarea în intersecţie.

Edilul a precizat că nici el şi nici celălalt şofer nu au fost găsiţi cu alcoolemie, iar pentru că au existat anumite semne de întrebare, Chirica a ţinut să precizeze că "la măsurarea mea, celălalt şofer a fost martorul Poliţiei".

Chirica susţine că a fost extrem de afectat de accident precizând că "am trecut o cumpănă, în care poți vorbi despre cât de fragilă este viața. Tocmai terminasem evenimentul "Atipic Beauty", unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulație. Toate erau triste, dar aveau dorința de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta așa a decis… Ieri puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o șansă și-i mulțumesc pentru asta".

Pe de altă parte, primarul municipiului Iaşi se laudă că "eu conduc prudent de peste 27 de ani fără niciun incident, nu am lovit și nu am fost lovit de nimeni".

Nu în ultimul rând, Chirica a ţinut să precizeze că "mă bucur că și celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au pățit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri și nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toții pe un alt destin ... Nu cred că au vrut să treacă prin asta și voi sta lângă ei. Vom trece și peste acest necaz".

Mihai Chirica a anunţat de curând că îşi încearcă norocul pentru un nou mandat de primar, urmând a fi susţinut de Partidul Naţional Liberal, după ce şi-a înaintat demisia din Partidul Social Democrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Mihai Chirica, prima reacţie după accidentul în care a fost implicat în Iaşi: "Puteam fi în scaunul cu rotile"