Antena Meniu Search
x

"Coborâţi şi nu mai filmaţi". George Simion, oprit să transmită live de la Palatul Cotroceni consultările cu AUR pentru desemnarea unui nou premier

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat, luni, la consultări, delegaţia Alianţei pentru Unirea Românilor. Intrarea în curtea Palatului Cotroceni a fost transmisă live pe Facebook de George Simion, însă apoi i s-a interzis acestuia să mai filmeze.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 16:46

George Simion nu a fost lăsat să filmeze în Palatul Cotroceni
George Simion nu a fost lăsat să filmeze în Palatul Cotroceni - Facebook George Simon

Copreşedintele AUR George Simon a declarat, luni, că formaţiunea sa merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu un protocol pentru alegeri anticipate şi îşi doreşte un premier independent, respingând "orice încercare de a-l menţine pe Florin Cîţu la Palatul Victoria".

George Simion a transmis live pe Facebook momentul în care delegaţia AUR, din care mai fac parte Claudiu Târziu, Marius Lulea, Dan Tănasă şi Dumitrina Mitrea, a intrat în curtea Palatului Cotroceni. George Simion a filmat drumul pe aleea principală, apoi a ajuns la un punct de control unde i s-a comunicat însă că nu mai are voie să filmeze. 

"Intrăm acum la Palatul Cotroceni pentru consultări. Aşteptăm să ni se permită accesul. Eu filmez pentru că vreau să vă arăt vouă care sunt procedurile...", spunea George Simion cu câteva momente înainte să coboare din maşină.

Acesta a fost rugat în două rânduri să nu mai filmeze. "O să am rugămintea la dumneavoastră să coborâţi şi să nu mai filmaţi, vă rog frumos. (...) Din momentul în care coborâţi din maşină", i s-a transmis lui George Simion. "Dragilor, cam atât am putut filma acum. O să intrăm într-un live la finalul consultărilor cu preşedintele Iohannis", a încheiat George Simion.

Pe acelaşi subiect

Consultări la Palatul Cotroceni pentru un nou premier

Preşedintele Klaus Iohannis discută, luni, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia Alianţei pentru Unirea Românilor, în cadrul consultărilor cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru.

Din delegaţia AUR fac parte copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu, precum şi Marius Lulea, Dan Tănasă şi Dumitrina Mitrea. 

Anterior, şeful statului s-a consultat cu PNL, PSD şi USR. După consultările cu AUR, şeful statului urmează să discute cu UDMR şi minorităţile naţionale reprezentate în Parlament. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » "Coborâţi şi nu mai filmaţi". George Simion, oprit să transmită live de la Palatul Cotroceni consultările cu AUR pentru desemnarea unui nou premier