Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Codrin Ștefănescu, despre amenințările adresate lui Dragnea în CEx-ul PSD: "Am spus și eu ceva, a spus și Dragnea ceva" (Video)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a comentat informațiile privind existența unui conflict cu Liviu Dragnea în CEx-ul PSD.

de Redactia Observator

la 26.01.2018 , 20:48

Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu - Foto: Hepta

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a comentat informațiile privind existența unui conflict cu Liviu Dragnea în CEx-ul PSD.

Potrivit dcnews.ro, scandalul între cei doi lideri ar fi pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei, susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, în timp ce Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu.

În timp ce critica posibila numire a lui Valentin Popa, Codrin Ștefănescu a fost întrerupt de Dragnea, care i-a spus: "Nu îi faci un bine lui Cati (Ecaterina Andronescu) cu vorbele astea".

Articolul continuă după reclamă

Dialogul ar fi continuat astfel:

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat dacă a adresat aceste amenințări, Codrin Ștefănescu a precizat, în cadrul emisiunii "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, că "fiecare a spus ceva".

" Ecaterina Andronescu este un simbol, un coleg care a fost mai bărbat decât 100 de bărbați din partid, și atunci nu pot spune în balanță pe cineva susținut în plan local cu Cati Andronescu. Dar majoritatea impune minorității. A fost o discuție mai dură, dar nimic special. Nu este un capăt de țară, sunt discuții care se poartă în contradictoriu permanent. Noi care am susținut-o pe Cati, ne supunem majorității. Nu îmi aduc exact aminte dialogul, am fost supărat că m-a întrerupt, m-am enervat. În orice caz, niciodată, nu mergem cu amenințări. La nervi oi fi spus și eu ceva, a spus și și Dragnea ceva”, a precizat Codrin Ștefănescu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri politice » Codrin Ștefănescu, despre amenințările adresate lui Dragnea în CEx-ul PSD: "Am spus și eu ceva, a spus și Dragnea ceva" (Video)