Antena Meniu Search
x

Dacian Cioloş, mesaj video pe Facebook: 'Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, faceţi-vă vocea auzită' (Video)

Fostul premier Dacian Cioloş a transmis un mesaj video pe Facebook, prin care îi îndeamnă pe români să-şi facă vocea auzită.

Fostul premier Dacian Cioloş a transmis un mesaj video pe Facebook, prin care îi îndeamnă pe români să-şi facă vocea auzită.

Cioloş spune că este grav ceea ce se întâmplă în Parlament, şi nu doar pentru atacul la justiţie, ci şi pentru faptul că majoritatea pare să nu mai poată suporta convieţuirea cu minoritatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, dacă nu vreţi să vă fie teamă pentru părinţii şi copiii dumneavoastră şi dacă vreţi un stat care să vă protejeze de infractori, faceţi-vă vocea auzită. Acum este important să folosim toate mijloacele paşnice şi legale pentru a ne face auziţi. Altfel, tăcerea noastră va fi semnul că suntem de acord cu ceea ce se întâmplă”, mai afirmă fostul premier.

Fostul premier susţine că ”sunt bătălii pentru care nu avem voie să obosim”. 

”Şi bătălia pentru cinste şi justiţie e poate cea mai importantă dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodată nu e degeaba. Niciodată nu e prea târziu!”, subliniază Cioloş.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Dacian Cioloş, mesaj video pe Facebook: 'Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, faceţi-vă vocea auzită' (Video)