Antena Meniu Search
x

Dan Barna, după ce guvernul Orban a fost învestit: "Ultima rămăşiţă PSD-Dragnea a fost îndepărtată"

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit luni, obţinând 240 de voturi "pentru" la votul programat în Parlament.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.11.2019, 18:14

Dan Barna a susţinut învestirea guvernului Orban
Dan Barna speră să ajungă alături de Iohannis în turul doi de la alegerile prezidenţiale - Hepta

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit luni, obţinând 240 de voturi "pentru" la votul programat în Parlament.

Rezultatul a surprins mulţi lideri politici care nu aveau încredere în şansele de reuşită ale guvernului Orban.

Dan Barna se aşteaptă să ajungă alături de Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Însă unul dintre cei care au mizat pe echipa lui Ludovic Orban a fost Dan Barna, liderul Uniunii Salvaţi România şi unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale.

După succesul obţinut de echipa lui Orban, Dan Barna a oferit şi o primă reacţie.

Preşedintele USR a precizat că "astăzi, ultima rămăşiţă PSD-Dragnea a fost îndepărtată. Dar avem în continuare PSD-işti care controlează o mare parte din România".

Dan Barna a anunţat că următorul obiectiv al celor care au susţinut guvernul Orban ar trebui să fie eliminarea PSD-ului de la alegerile prezidenţiale.

"Un tur II la alegerile prezidenţiale fără PSD este ceea ce aşteaptă tinerii. Viorica Dăncilă a pierdut orice legitimitate. România a scăpat de guvernul PSD, iar obiectivul acestei săptămâni este să scăpăm de PSD şi în turul II", a fost mesajul transmis de Dan Barna.

Liderul USR anunţă că "Barna versus Iohannis este dezbaterea de care avem nevoie în turul al doilea de la alegerile prezidenţiale. Este momentul să vorbim despre construirea de autostrăzi şi despre a avea şcoli şi spitale curate".

Concluzia lui Dan Barna este că "începem să reparăm România".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Dan Barna, după ce guvernul Orban a fost învestit: "Ultima rămăşiţă PSD-Dragnea a fost îndepărtată"