Antena Meniu Search
x

Dan Barna, reacţie virulentă după căderea Guvernului: "Nu ne mai putem permite joaca de-a guvernarea care nu poate să guverneze"

Dan Barna, preşedintele Uniunii Salvaţi România, a oferit o primă reacţie, după ce parlamentarii au decis căderea Guvernului condus de Ludovic Orban.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.02.2020, 17:12

Dan Barna anunţă că USR nu mai votează niciun guvern
Dan Barna îşi doreşte organizarea de alegeri anticipate - Facebook Dan Barna

Dan Barna, preşedintele Uniunii Salvaţi România, a oferit o primă reacţie, după ce parlamentarii au decis căderea Guvernului condus de Ludovic Orban.

Dan Barna anunţă din start că "USR nu mai votează niciun guvern, pentru că nu ne mai putem permite joaca de-a guvernarea care nu poate să guverneze".

Liderul USR este de părere că "singura soluţie, în acest moment, este declanşarea alegerilor anticipate. România are nevoie de anticipate".

Pe de altă parte, Dan Barna a precizat că "este o zi tristă pentru democrația din România pentru că românii nu își vor putea alege primarii în două tururi, astfel că majoritatea primarilor vor rămâne probabil în funcții".

În plus, vizavi de un eventual blat între Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal, Barna a afirmat că "mă aștept de la liberali ca săptămânile viitoare să fie deschiși la a desemna candidații comuni în alegerile locale, astfel încât să avem dovada că nu asistăm la un USL 2".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Dan Barna, reacţie virulentă după căderea Guvernului: "Nu ne mai putem permite joaca de-a guvernarea care nu poate să guverneze"