Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu: "Sunt pregătit să suport orice consecință pentru implicarea mea în disputele cu Băsescu Traian"

Într-o conferință de presă susținută în această după amiază, profesorul Dan Voiculescu a oferit explicații despre dosarele în care este implicat

Într-o conferință de presă susținută în această după amiază, profesorul Dan Voiculescu a oferit explicații despre dosarele în care este implicat 

Dan Voiculescu s-a arătat profund dezamăgit de situația actuală în care se află România: "Am mai trăit o etapă, pe vremea lui Ceauşescu. Îmi aduc aminte că nu aveam voie să vorbim decât în şoaptă sau la ureche despre cabinetul 1 sau cabinetul 2. Sentimentul pe care îl trăiam în vremurile alea era de revoltă. Nu am crezut vreodată că o să ajung vreodată în această viaţă să mai trăiesc astfel de sentimente, oamenii să nu poată vorbi deschis. Dacă ai un prieten, un bun jurist, şi vrei să îl recomanzi cuiva, se cheamă trafic de influenţă, şi aşa mai departe. Nu vreau să intru în toate aberaţiile acestea, dar vreau să spun că sunt unul dintre cei mai hotărâţi admiratori ai unui stat de drept autentic. Toate teoriile legate de democraţia din România, aşa cum este ea percepută, sunt lucruri care vor fi discutate din ianuarie încolo.

Îmi doresc ca România să devină un stat de drept autentic, un stat european, unde procurorii şi judecătorii sunt echidistanţi şi, cu scuzele de rigoare, ştiu că nu e frumos, aş vrea şi pentru publicul acestor oameni minunanţi de la Antena 3, aş vrea să transmit că nu există niciun soi de motive să se ruşineze. Sunt pregătit să suport orice tip de consecinţe pentru implicarea mea din ultimii ani în disputele cu Băsescu Traian  ", a precizat profesorul Voiculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Dan Voiculescu: "Sunt pregătit să suport orice consecință pentru implicarea mea în disputele cu Băsescu Traian"