Antena Meniu Search
x

Hărţuirea sexuală, motiv de scandal şi în Parlament! O replică a deputatului Bichineţ a fost dur criticată: 'Ne-am săturat noi, femeile, de astfel de glume şi tâmpenii'

Hărţuirea sexuală a fost motiv de scandal şi în Camera Deputaţilor! Totul a pornit de la salariul Avocatului Poporului care tocmai a fost majorat.

Vezi și

Hărţuirea sexuală a fost motiv de scandal şi în Camera Deputaţilor! Totul a pornit de la salariul Avocatului Poporului care tocmai a fost majorat. Însă, în urma unei replici neinspirate a unul deputat, politicienele au reacţionat vehement.

Din sală s-au auzit şi un murmur, dar şi aplauze atunci când la tribună a luat cuvântul deputatul Corneli Bichineţ.

CORNELIU BICHINEŢ, deputat PMP:

Dacă colega noastră de la Prahova a fost hărţuită două, trei, cinci luni, dumneavoastră nu v-aţi autosesizat? Cât poate să hărţuiască un procuror? Dacă, din întâmplare, doamna Ţurcanu păţeşte ceva, o să îi luaţi apărarea?

Însă replica deputatului Bichineţ n-a fost deloc gustată de femeile din Camera Deputaţilor.

OANA BÎZGAN, deputat independent:

Hărţuirea unei femei şi a femeilor, în general, nu e un motiv de glume şi nu există o mărime care să spună că o femeie a fost hărţuită mai mult sau mai puţin pe care dumneavoastră să o judecaţi aici.

Şedinţa a atins punctul culminant când Oana Bâzgan, deputat independent, a luat cuvântul.

OANA BÎZGAN, deputat independent:

Ne-am săturat noi, femeile, să vă auzim cum faceţi astfel de glume şi tâmpenii la tribuna Parlamentului, vă rog să încetaţi, cerem să înceteze abuzurile.

Oana Bâzgan este una dintre feministele din Camera Deputaţilor. De altfel, pe pagina ei de Facebook, tânără şcolită în Suedia şi ajunsă în Parlament pe listele USR are drept temă principală abuzul asupra femeilor. Oana Bâzgan a aderat şi ea la campania mondială, declanşată în mediul online săptămâna trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Hărţuirea sexuală, motiv de scandal şi în Parlament! O replică a deputatului Bichineţ a fost dur criticată: 'Ne-am săturat noi, femeile, de astfel de glume şi tâmpenii'