Antena Meniu Search
x

Deputatul USR Emanuel Ungureanu anunţă că a fost vaccinat cu o doză din lotul AstraZeneca care a fost oprit: ''Aştept cu nerăbdare să mă vaccinez şi cu a doua doză''

Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu anunţă că a fost vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul care a fost oprit de la utilizare în România.

De Andreea Anghel la 12.03.2021, 09:46
Deputatul USR Emanuel Ungureanu anunţă că a fost vaccinat cu o doză din lotul AstraZeneca care a fost oprit
Deputatul USR Emanuel Ungureanu - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu a primit serul AstraZeneca din lotul ABV2856
  • Politicianul susţine că se simte foarte bine

Într-o postare pe contul său de Facebook, deputatul de la USR anunţă că este ''bine" după ce a primit o doză de vaccin AstraZeneca din lotul ABV2856 şi a îndemnat populaţia să nu intre în panică.

"Să nu ne panicăm! După isteria declanşată de anunţul care face referire la un aşa-zis lot periculos de vaccinuri AstraZeneca compromise, cu numărul ABV2856, ţin să vă anunţ că m-am vaccinat şi eu cu o doză din acelaşi lot şi sunt foarte bine", a afirmat el, prezentând şi adeverinţa de vaccinare care îi confirmă afirmaţiile.

Politicianul aşteaptă să primească şi rapelul 

Totodată, Ungureanu a scris că este nerăbdător să primească a doua doză de vaccin atunci când va veni momentul, potrivit news.ro. 

"Aştept cu nerăbdare să mă vaccinez şi cu a doua doză. Înţeleg precauţiile de la nivel european, dar, să nu exagerăm. Sănătate!", a mai scris parlamentarul.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţatjoi seară că peste 77.000 de doze de vaccin din lotul AstraZeneca oprit de la utilizare în Italia au fost folosite deja în România, fiind rămase peste 4.200 de doze.

"Ca măsură de extremă precauţie s-a hotărât carantinarea temporară a dozelor rămase până la finalizarea evaluării Agenţiei Europene a Medicamentului", arată CNCAV.

Premierul Florin Cîţu a afirmat că decizia a fost luată din motive de precauţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Deputatul USR Emanuel Ungureanu anunţă că a fost vaccinat cu o doză din lotul AstraZeneca care a fost oprit: ''Aştept cu nerăbdare să mă vaccinez şi cu a doua doză''