Antena Meniu Search
x

Video Diana Şoşoacă: "Poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să ajung senator"

Senatoarea Diana Şoşoacă a mers în pelerinaj la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, unde a făcut declaraţii în privinţa colegilor politicieni şi a spus că va continua să lupte pentru drepturile românilor, mai ales atunci când simte că sunt încălcate.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.10.2021, 18:10

Vezi și

În timp ce mulţimea urmărea cuminte slujba pe ecranele amplasate afară, senatoarea Diana Şoşoacă a făcut uz de funcţie şi a intrat pe unde nu era voie, fără mască. E drept, a trebuit mai întâi să ducă muncă de convingere cu jandarmul.  

Diana Şoşoacă: Vrem să ajungem și noi în față. 

Jandarm: Păi în față nu puteți...

Diana Şoşoacă: Sunt senatorul, hai, ne certăm...Da, domnule, acolo, sunt așteptată.

Pe acelaşi subiect

Jandarm: Nu puteți intră în față, va rog. 

Diana Şoşoacă: Dumneavoastră ce faceți? Opriți un senator să treacă?

A trecut, apoi s-a alăturat credincioşilor, împreună cu grupul de susţinători. S-a oprit de asemenea pentru a face câteva declaraţii. Aceasta este de părere că rugăciunile sale la hramul Sfintei Parascheva de anul trecut au ajutat-o în parcursul ei profesional, dorind de această dată să se închine de două ori inclusiv pentru România, ţara care "se află pe fundul prăpastiei".

"Am venit cu gânduri de pace, de rugăciune pentru această ţară şi pentru acest popor amărât. Noi am venit azi-noapte, de la 3 am stat la coadă şi o să mai stăm încă o dată pentru că o rugăciune în plus este binevenită pentru ţara aceasta care se află pe fundul prăpastiei la acest moment", a spus Diana Şoşoacă într-o declaraţie făcută în timpul vizitei sale la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, la Iaşi.

Întrebată fiind dacă ruga la Sfânta Cuvioasă Parascheva la pelerinajul de anul trecut a contribuit la actual său statut din Parlament, aceasta a adăugat: "Rugăciunile noastre şi lupta noastră, că n-a fost numai a mea, de anul trecut, a făcut ca Dumnezeu să învingă în România şi Dumnezeu a învins poate cei mai mari trădători pe care i-a avut România în ultimii 31 de ani. Şi anul acesta au fost ceva probleme, sâmbătă s-a lucrat intens între toate instituţiile statului, astfel încât, la acest moment, articolul 29 din Constituţia României să poată fi respectat, ca dreptul la credinţa religioasă să nu poată fi îngrădit în niciun mod".

Reporter: S-a consacrat un pic statutul de - Diana Şoşoagă, femeia aprigă - . De acum încolo veţi merge tot pe stilul ăsta?

Dat fiind faptul că s-a consacrat statutul său ca fiind o femeie aprigă, Diana Şoşoacă a spus că va continua să lupte pentru drepturile românilor atunci când consideră că sunt încălcate. 

"Nu, eu sunt...mă adaptez situaţiei la care sunt supusă, pentru că trebuie să fii aprig atunci când ţi se încalcă drepturile, s-au încălcat drepturile poporului român anul trecut ca şi anul acesta şi trebuie să fii aprig cu acei oameni care nu ştiu altceva decât să înjosească şi să îngenunchieze un popor care n-a făcut altceva decât să se roage în pace şi să îşi dorească tihnă. Dar atunci când avem străini la putere şi mai ales peroane care nu sunt nici căsătorite şi nu au nici copii nu au cum să înţeleagă ce înseamnă să fii familist, să mergi la biserică şamd. Şi mai ales că sunt de altă religie. Şi atunci avem o problemă. Avem o problemă pentru că religia lor văd că începe să se impună în Europa şi stau să-mi aduc aminte, să ne aducem aminte cu toţii cât a luptat Ştefan cel Mare împotriva Imperiului Otoman tocmai pentru ca aceste tărâmuri minunate să rămână creştine, iar acum ce? Să fim musulmanizaţi pentru că un musulman conduce România? Cu tot respectul pentru musulmani, dar aici suntem creştini ortodocşi şi trebuie să ni se respecte drepturile. Aici e problema. Vorbim de Raed Arafat. Dacă nu ar exista acest om şi ceilalţi politicieni care nu fac decât rău efecitv... deci nu i-am văzut cu un pic de empatie, cu un pic de suflet, n-au nimic, nu simt. Sunt reci, sunt opaci, sunt insensibili. De aceea avem aceste probleme. Da, deci anul trecut, nu ştiu, poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să fiu senator tocmai ca să duc la îndeplinire probabil menirea pe care o am, cum zice Sfinţia sa Teodosie", a conchis Diana Şoşoacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Diana Şoşoacă: "Poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să ajung senator"