Antena Meniu Search
x

Două dosare penale în cazul scandalului electoral de la sectorul 1, după apariția imaginilor în care ar fi saci cu voturi | Video

Procurorii au deschis al doilea dosar penal, în scandalul electoral de la sectorul 1, după apariția imaginilor din interiorul Biroului Electoral Sector 1, București, din încăperea unde ar fi sacii cu voturi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.10.2020, 12:23

Vezi și
  • Procurorii au deschis dosare penale și fac verificări
  • Ei s-au sesizat după apariția imaginilor

Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac cercetări pentru tentativă de falsificare a documentelor și evidențelor electorale, după apariția imaginilor din camera unde ar fi buletine de vot.

Au fost înregistrate două cauze penale care au legătură cu desfășurarea alegerilor locale în Sectorul 1 al Capitalei. Primul dosar are ca obiect săvârșirea infracțiunii de falsificare a documentelor și evidențelor electorale, iar al doilea atunci când procurorii s-au autosesizat după apariția imaginilor video. În acest dosar se fac cercetări pentru tentativă la falsificarea documentelor și evidențelor electorale.

Cercetările sunt efectuate in rem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Două dosare penale în cazul scandalului electoral de la sectorul 1, după apariția imaginilor în care ar fi saci cu voturi | Video