Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, despre acuzațiile Gabrielei Firea: ”Astea sunt prostii!”

Liviu Dragnea a respins seria de acuzații adusă în ultima săptămână de Gabriela Firea, după scandalul de la ședința comitetului executiv al PSD de la Neptun. ”Astea sunt prostii”, spune șeful PSD, care a precizează că urmează o discuție în partid.

Liviu Dragnea și Gabriela Firea la sărbătoarea de 4 iulie
Liviu Dragnea și Gabriela Firea la ziua națională a SUA, la Ambasada americană din România, în 4 iulie 2017 - Mediafax Foto via Hepta

Liviu Dragnea a respins seria de acuzații adusă în ultima săptămână de Gabriela Firea, după scandalul de la ședința comitetului executiv al PSD de la Neptun. ”Astea sunt prostii”, spune șeful PSD, care a precizează că urmează o discuție în partid.

"Nu am cum să spionez. Nu am serviciu propriu de spionaj. Astea sunt prostii. Credeţi că MAI, unde lucrează oameni serioşi, care ştiu ce înseamnă legea, să spioneze pentru o persoană publică, să iasă din lege? Eu încerc să nu răspund la atacuri personale, aşa cum nu am făcut nici săptămâna asta. Nu pot să fiu de acord cu acuzaţii la adresa Guvernului nostru", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea a respins și acuzaţiile lui Firea, care a spus că nu a fost ajutată la proiectele de la primărie.

“M-au demonizat, m-au vopsit în culorile iadului. Dacă plouă e din cauza mea, dacă nu plouă e din cauza mea. Dacă ninge e din cauza mea, dacă a intrat pesta porcină e din cauza mea. Orice se întâmplă e din cauza mea. M-au condamnat, au făcut orice în speranţa că eu voi ceda şi o să le deschid uşa partidului. Nu s-a întâmplat. Au încercat cu dosare, cu cătuşe, cu condamnări la mulţi membri PSD, cu promisiuni mieroase. PSD n-a cedat şi nu cedează. Acum au mers pe ideea de a merge din interior. Dacă toate nerealizările de la primăria generală sunt din cauza mea, e în regulă, o duc şi pe asta. Nu sunt de acord şi nu e permis să se aşeze la coada celor care atacă Guvernul. Lucrurile s-au discutat, se discută în partid”, a mai spus șeful PSD.

Liviu Dragnea a fost întrebat și dacă Gabriela Firea va fi pedepsită.

"Eu nu sunt adeptul pedepselor mai aspre. Urmează o discuţie serioasă în partid, pentru că un dialog prin presă, o întrecere socialistă, care iese mai mult în presă...", a declarat Dragnea.

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că are informaţii ”certe” că este spionată de către Liviu Dragnea care îi urmăreşte activitatea, dar urmăreşte şi sediul Primăriei în care lucrează. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, despre acuzațiile Gabrielei Firea: ”Astea sunt prostii!”