Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dragnea, atac la Iohannis: "E un preşedinte panicat, vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat"

Liviu Dragnea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este ”un om în panică, nervos şi iritat”, pentru că ”vede cum se destramă sistemul odios care îl protejează".

de Redactia Observator

la 08.11.2018 , 17:31

- Mediafax Foto via Hepta

Liviu Dragnea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este ”un om în panică, nervos şi iritat”, pentru că ”vede cum se destramă sistemul odios care îl protejează".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, că declaraţia de marţi la adresa sa a preşedintelui Klaus Iohannis a arătat ”un om în panică, nervos şi iritat”, pentru că ”vede cum se destramă sistemul odios care îl protejează.

”Comentez puţin reacţia preşedintelui Iohannis de marţi. Eu am văzut, ca mulţi alţii, un om în panică, nervos şi iritat. Şi este firesc, pentru că de fapt vedem un preşedinte panciat care vede cum se destramă sistemul odios care îl protejează. Vede cum se strânge funia în jurul parului şi se gândeşte că va veni momentul în care va trebui să răspundă pentru ilegalităţile pe care le-a făcut”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

Articolul continuă după reclamă

Șeful PSD a spus că în dosarele din valiza cu care a venit marţi la şedinţa Comitetului Executiv al PSD sunt lucruri care au mai fost în presă ”şi s-au băgat la sertar”.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Dragnea, atac la Iohannis: "E un preşedinte panicat, vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat"