Antena Meniu Search
x

Dragnea: Nu există nicio ruptură între mine și premierul Grindeanu, iar cu domnul Ponta am vorbit câte-n luna și-n stele (VIDEO)

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, va face declarații privind situația politică din România, dar și despre discuțiile pe care le-a avut premierul Grindeanu cu președintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, va face în scurt timp declarații privind situația politică din România, dar și despre discuțiile pe care le-a avut premierul Grindeanu cu președintele Klaus Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- Eu cred in sustenabilitatea acestui buget. Am vazut si preocuparile presedintelui, e normal sa ai preocupari. Bugetul este echilibrat, s-a tinut cont de ceea ce am promis in campania electorala.

- Pana la urma, daca are temeri presedintele, ar fi bine sa le aiba intr-un termen rezonabil, Romania trebuie sa aiba un buget. Daca se tot gasesc motive sa intarzie, vor fi probleme. Sper sa nu fie asta pretextul.

- S-a intarziat formarea Gruvernului, a proiectului de buget, acum se intarzie iara. S-ar putea sa avem probleme.

- Ordonanta 13 este abrogata. Noi avem alta problema, avem un vid legislativ care trebuia acoperit de Ordonanta 13. Am inteles ca se cauta inca un pretext de enervare.

- Ministrul Justitiei va fi o propunere a premierului.

- Nu exista nicio ruptura intre mine si premierul Grindeanu. Mai avem putin si iesim in fiecare zi impreuna ca sa dovedim ca nu e nicio problema intre noi.

- Cu domnul Ponta am vorbit cate luna si-n stele. Am discutat ca doi prieteni vechi. Victor Ponta nu este in afara partidului ca sa merg cu o oferta la el. Se incearca sa se induca ideea ca avem o problema in partid a generat si reafirmarea organizatiilor judetene pentru reafirmarea sprijinului pentru partid.

Știre în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri politice » Dragnea: Nu există nicio ruptură între mine și premierul Grindeanu, iar cu domnul Ponta am vorbit câte-n luna și-n stele (VIDEO)