Antena Meniu Search
x

Șeful RA-APPS, Gabriel Surdu, reținut de DNA

Procurori DNA au efectuat miercuri percheziții la RA-APPS, de anchetă fiind vizat directorul instituției, pentru suspiciuni de cumpărare de influență. De asemenea, au avut loc percheziții în alte 3 locații din București și județul Prahova

Procurori DNA au efectuat miercuri percheziții la RA-APPS, de anchetă fiind vizat directorul instituției, pentru suspiciuni de cumpărare de influență. De asemenea, au avut loc percheziții în alte 3 locații din București și județul Prahova.

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, este cercetat de DNA pentru că, în vara anului 2013, i-ar fi cerut președintelui Consiliului Județean Buzău de la această dată, Cristinel Bîgiu, să îi faciliteze obținerea unor contracte de lucrări pentru SC Construct Co Group SRL, firmă pe care o conducea prin intermediar, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Aceleași surse au precizat că Bîgiu a fost de acord cu cererea lui Gabriel Surdu și l-a sprijinit să obțină un contract de lucrări pentru firma respectivă, în comuna Ghergheasa, în schimbul intervenției pe lângă primarul localității cerând 8% din valoarea contractului.

Firma SC Construct CO Group SRL ar fi fost condusă de Gabriel Surdu printr-un intermediar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Șeful RA-APPS, Gabriel Surdu, reținut de DNA