Antena Meniu Search
x

"Ei vor să ne omoare, nu să ne facă sănătoşi". Huiduieli la Iaşi împotriva ministrului Sănătăţii, de Ziua Ambulanţei

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost întâmpinat cu huiduieli la Iaşi, unde a participat la un eveniment organizat de Ziua Ambulaneţei. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 28.07.2022, 15:51

Mai mulţi oameni au scandat împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, aflat la un eveniment la Iaşi, de Ziua Ambulanţei
Mai mulţi oameni au scandat împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, aflat la un eveniment la Iaşi, de Ziua Ambulanţei

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, dar şi politicieni din PSD şi PNL, au fost huiduiţi, joi, la Iaşi, de mai multe persoane, în timpul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Naţionale a Ambulanţei.

"Nu am înţeles care a fost sensul acestor huiduieli, mai ales la asemenea evenimente. Sunt oameni care se sacrifică pentru semenii lor şi mi se pare nepotrivit să huidui. Este o lipsă de respect la adresa profesioniştilor din sistemul de Ambulanţă", a afirmat Rafila.

La evenimentul desfăşurat în faţa Palatului Culturii din Iaşi şi-a făcut apariţia şi un grup de persoane cu o pancartă pe care scria "Afară cu OMS din ţară". Protestatarii au huiduit în timpul discursului ministrului Alexandru Rafila, dar şi în timp ce a vorbit fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru.

De asemenea, s-au auzit fluierături şi scandări şi în momentul când au luat cuvântul reprezentanţii locali ai PSD şi PNL.

Pe acelaşi subiect

Ce au scandat oamenii împotriva lui Alexandru Rafila

Oamenii au strigat către oficialităţi "Mincinoşilor" şi "Criminalilor", spunând totodată că nu vor să fie "sclavii noii ordini mondiale".

"Ei vor să ne omoare, nu să ne facă sănătoşi", a spus o femeie din rândul protestatarilor, ea făcând referire la vaccinurile împotriva Covid.

"Vrem puţin respect din partea celor care nu vreţi să vă vaccinaţi", a declarat primarul Mihai Chirica, în discursul rostit pe scena instalată în faţa Palatului Culturii.

Întrebat de jurnalişti cum comentează protestele cu care a fost întâmpinat la Iaşi, ministrul Sănătăţii a afirmat că este regretabil că la un astfel de eveniment oamenii huiduie.

"Nu am înţeles care a fost sensul acestor huiduieli, mai ales la asemenea evenimente. Sunt oameni care se sacrifică pentru semenii lor şi mi se pare nepotrivit să huidui. Este o lipsă de respect la adresa profesioniştilor din sistemul de Ambulanţă", a declarat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Peste 250 de angajaţi ai serviciilor de ambulanţă din toate judeţele ţării sunt prezenţi la Iaşi, unde au loc manifestări organizate cu prilejul Zilei Naţionale a Ambulanţei. În Piaţa Palatului din Iaşi au fost aduse pentru acest eveniment zeci de ambulanţe din întreaga ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Stiri politice » "Ei vor să ne omoare, nu să ne facă sănătoşi". Huiduieli la Iaşi împotriva ministrului Sănătăţii, de Ziua Ambulanţei