Antena Meniu Search
x

Video Evenimente din altă realitate organizate de ministerele din România: "Nu putem să facem 15 sarmale, dacă facem sub 50 se supără vecinii"

Ştafetă cu dosare, tango şi lecţii de gătit. Pare că toate problemele s-au terminat şi mai-marii ţării se ţin de lucruri trăsnite în ministere. Zeci de angajaţi de la Ministerul Agriculturii şi Ministerul Sportului şi-au luat azi liber şi au organizat evenimente de... conştientizare. Cât succes au avut la public, e greu de spus.

Alin Stan
de Alin Stan

la 29.09.2022, 21:01

Vezi și

A fost risipă de voie bună în curtea Ministerului Agriculturii, de parcă seceta şi alte probleme pe ogoare nu ar exista. Mai mulţi bucătari cu experienţă au gătit pentru a ne arăta cum să nu mai facem risipă de alimente. Deşi trăim vremuri de criză, când toată lumea strânge cureaua, ministrul Petre Daea a ţinut neapărat să marcheze Ziua Internaţională de conştientizare asupra risipei alimentare. "Un moment de reflecţie şi un moment de instruire. Presupune pe de o parte conştientizarea a populaţiei. Sunt tot felul de proiecte", a declarat Petre Daea.

Însă nu toată lumea a înţeles exact scopul evenimentului. "Mi-a fost foarte greu sa-mi conving soacra sa gateasca cat mancam. Nu putem facem 15 sarmale, daca facem sub 50 se supara vecinii", a declarat Horia Constantinescu, preşedinte ANPC. "Mâncând ce trebuie, cât trebuie şi când trebuie", a declarat Petre Daea, ministrul Agriculturii. Şi la Ministerul Sportului a fost veselie. Angajaţii şi-au luat o zi liberă pentru a sărbători Săptămâna Europeană a Sportului. Şi au inventat noi competiţii.

"Am avut mai multe probe. Proba cu bibliorafturile pe scări la subraţ. Am vrut să dăm un semn al instituţiilor publice. Să mai schimbăm puţin procedurile. Eu sunt de 2 ani în acest minister şi sincer ne omoară birocraţia şi procedurile, dosarele", a declarat Anca Ionescu, angajat ministerul Sportului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Evenimente din altă realitate organizate de ministerele din România: "Nu putem să facem 15 sarmale, dacă facem sub 50 se supără vecinii"