Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu, despre asumarea răspunderii Guvernului pe certificatul verde: "Nici nu mai este nevoie de noi, atunci"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, la Senat, întrebat cum comentează o posibilă asumare a răspunderii Guvernului pe certificatul verde, că ”nici nu mai este nevoie de ei” şi că nu mai trebuie să ia Partidul Naţional Liberal nicio decizie”.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 14:33

Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele PNL Florin Cîţu
Premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele PNL Florin Cîţu - Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Liderul PNL a precizat că a primit o formă a acestui proiect. Cîţu a mai afirmat că nu i se pare normal să decontăm de la buget teste pentru cei care nu vor să se vaccineze.

Nici nu mai este nevoie de noi, atunci. Nici nu mai este nevoie de decizia noastră, a Partidului Naţional Liberal, dacă se va întâmpla acest lucru”, a spus Cîţu

Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat că a primit o variantă privind certificatul verde.

Deciziile acestea nu le iau eu singur, trebuie să le luăm cu specialiştii , specialiştii din partid vor analiza, dacă varianta va fi acceptată, o vom trece foarte uşor, nu cred să fie vreo problemă. Deja timpul ne presează”, a spus liderul PNL.

Florin Cîţu nu vrea teste gratuite pentru nevaccinaţi

Întrebat cum va funcţiona sistemul de vouchere pentru angajaţii nevaccinaţi, Cîţu a spus: ”Punctul meu de vedere îl ştiţi foarte bine , şi v-am spus de fiecare dată, nu mi se pare normal să decontăm de la buget teste pentru cei care nu vor să se vaccineze. Este punctul meu de vedere dar vreau să văd şi această variantă”.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, despre asumarea răspunderii Guvernului pe certificatul verde: "Nici nu mai este nevoie de noi, atunci"