Antena Meniu Search
x

Florin Cițu: Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani

Toate investiţiile aflate în derulare vor merge mai departe, afirmă premierul Florin Cîţu într-o postare pe Facebook, adăugând că Guvernul alocă şapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri judeţene şi comunale care nu pot fi finanţate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 10:08

Florin Cițu: Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani
Florin Cițu: Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani - Facebook

”Toate investiţiile aflate în derulare vor merge mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani”, a anunţat premierul pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Cîțu a anunţat că Guvernul alocă şapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri judeţene şi comunale care nu pot fi finanţate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse.

”România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată ţara!”, conchide şeful Executivului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Florin Cițu: Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani