Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea, după revocarea ministrului Justiţiei: "Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii pentru a ajunge la putere"

Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat, miercuri seară, comentând scandalul din coaliţia de guvernare, că ”hienele se sfâşie între ele”. ”Au minţit românii, pentru a ajunge la putere şi, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă”, afirmă Firea, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 22:26

Gabriela Firea, după revocarea ministrului Justiţiei: "Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii pentru a ajunge la putere"
- Facebook / Gabriela Firea

”Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii, pentru a ajunge la putere, unii au şi furat, au promis soluţii miraculoase pentru toate problemele ţării şi oraşelor - inclusiv în Capitală -, si, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă”, a scris, miercur seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

”Dacă cei de la USR - PLUS ameninţau cu ieşirea de la guvernare când NU s-au majorat alocaţiile copiilor potrivit legii, şi a pensiilor, sau îi cereau demisia din funcţia de primar general lui Nicuşor Dan, când a oprit plăţile de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, gravide etc şi când a blocat toate şantierele de dezvoltare din Bucureşti, poate îşi mai spălau obrazul de “noua speranţă în politică”, adaugă senatorul social-democrat. Gabriela Firea afirmă, de asemenea, că ”pe ciolan, urâtă este şi se vede lupta de idei”. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea, după revocarea ministrului Justiţiei: "Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii pentru a ajunge la putere"