Gafă a ministrului Economiei: a postat imagini filmate în interiorul unei fabrici de armament din Braşov

De Redactia Observator.
Publicat: 17.06.2021, 16:19.
Actualizat: 17.06.2021, 16:48

Cladiu Năsui, ministrul Economiei, a făcut o gafă uriaşă în momentul în care se afla în vizită la o fabrică de armament din judeţul Braşov.

Gafă uriaşă a ministrului Economiei: a postat pe reţelele de socializare imagini filmate în interiorul unei fabrici de armament din Braşov

Inquam Photos

Claudiu Năsui a filmat în interiorul fabricii şi a publicat imaginile pe reţelele de socializare, informează bizbraşov.ro. Ministrul Economiei a postat clipul pe Instagram, la Story, astfel că filmarea a fost disponibilă 24 de ore.

Filmarea şi fotografierea în interiorul sau în apropierea unor obiective strategice, aşa cum este o fabrică de armament, sunt strict interzise pentru că imaginile pot divulga secrete militare şi pot crea breşe în securitatea naţională.

Incidentul aminteşte de un alt moment stânjenitor oferit de înalţi oficiali ai României. La sfârşitul lunii martie, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, a postat pe Facebook o fotografie în care se putea observa conturi şi date de acces folosite de angajaţii MApN din Sibiu.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.