Antena Meniu Search
x

Întrebare ironică a premierului Cîţu la adresa PSD, cu privire la creşterea economică anuală în trimestrul ll

Premierul Florin Cîţu a lansat pe Facebook o întrebare ironică la adresa PSD, cu privire la creşterea economică anuală în trimestrul ll, variantele de răspuns fiind 6%, 12% şi 18%.

de Redactia Observator

la 30.07.2021, 11:23

Întrebare ironică a premierului Cîţu la adresa PSD, cu privire la creşterea economică anuală în trimestrul ll
- gov.ro

Premierul a afirmat recent că urmează estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre

„Anul acesta, primul trimestru, este pentru prima oară în istorie din ultimii 30 de ani când creşterea economică se datorează în totalitate investiţiilor. Nu a mai fost niciodată aşa ceva. Am schimbat paradigma. Arătăm că prin investiţii, ceea ce înseamnă liberalism pur, poţi să dezvolţi România. Ştii foarte bine, creşterea economică din anul acesta este estimată la a fi cea mai mare din Uniunea Europeană, 7,4%. Vă vând un mic secret: urmează alte estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre. O să avem o creştere economică anul acesta puternică, eu sper să se adeverească şi să avem o creştere economică cu cel puţin 10% anul acesta, în 2021”, a afirmat Florin Cîţu recent, potrivit news.ro.

PSD contestă cifrele referitoare la creşterea economică şi acuză că populaţia a sărăcit, iar puterea de cumpărare a scăzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Întrebare ironică a premierului Cîţu la adresa PSD, cu privire la creşterea economică anuală în trimestrul ll