Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a criticat guvernul după promulgarea legii bugetului asigurărilor sociale

Klaus Iohannis a decis să promulge legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019. Era ultima zi în care putea face acest lucru. Cu toate acestea preşedintele nu a ezitat să atace din nou partidele aflate la guvernare.

de Redactia Observator

la 11.03.2019, 23:18

Vezi și

Klaus Iohannis a decis să promulge legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019. Era ultima zi în care putea face acest lucru. Cu toate acestea preşedintele nu a ezitat să atace din nou partidele aflate la guvernare. Iohannis spune că PSD este vinovat pentru că România nu are încă banii publici împărţiţi pentru anul acesta.

”Pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenței și indiferenței PSD. Dacă legea nu ar fi promulgată acum, pensionarii ar fi direct afectați, pentru că orice nouă întârziere blochează acordarea unor drepturi sociale, cum ar fi, de exemplu, biletele de tratament balnear. În același timp, reiau solicitarea adresată Guvernului și Parlamentului: asigurați-vă că sumele necesare pentru plata integrală a pensiilor pe anul 2019 să fie prevăzute în buget!”, a declarat Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis a criticat guvernul după promulgarea legii bugetului asigurărilor sociale