Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis: Felicit PNL şi celelalte partide care au pus umărul la îndepărtarea acestui Guvern eşuat şi derutat (Video)

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut primele declaraţii după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată de Parlament. Iohannis a precizat că va chema partidele la consultări, pentru organizarea unui nou Executiv.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.10.2019, 15:42

- Observator.tv

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut primele declaraţii după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată de Parlament.

Iohannis a precizat că va chema partidele la consultări, pentru organizarea unui nou Executiv.

Iohannis: Felicit PNL pentru iniţiativă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Astăzi votul românilor dat la referendum a fost pe deplin respectat. Căderea guvernului PSD este rezultatul firesc al reacţiei întregii societăţi. Succesul moţiunii de cenzură confirmă un proces început cu ceva vreme în urmă. Acest proces se numeşte intrarea in istorie a PSD. Felicit PNL pentru iniţiativă, pentru efortul de a găsit susţinere şi sprijin pentru acest demers. Felicit şi celelalte partide de opoziţie, care au pus umărul la îndepărtarea acestui guvern pesedist eşuat şi derutat. Voi convoca partidele la prima runda de consultari maine, la ora 11, pentru ca avem urgenta nevoie de un nou guvern. Voi asculta optiunile partidelor şi voi face o propunere de executiv, pana la urmatoarele alegeri parlamentare, indiferent cand se vor desfasura acestea. Bătălia împotriva PSD nu s-a încheiat aici", a precizat preşedintele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis: Felicit PNL şi celelalte partide care au pus umărul la îndepărtarea acestui Guvern eşuat şi derutat (Video)