Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Klaus Iohannis a respins integral propunerile premierului Dăncilă pentru remanierea guvernamentală

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că respinge toate propunerile înaintate de premierul Dăncilă pentru remanierea guvernamentală. Iohannis precizează că refuză să gireze susţinerea guvernului, prin deciziile sale.

de Cristian Ionescu

la 28.08.2019 , 18:23

Klaus Iohannis a respins toate propunerile de schimbare a miniştrilor, trimise de premierul Dăncilă - Profi Media

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, în cadrul unui anunţ de presă, că respinge toate propunerile înaintate de premierul Dăncilă pentru remanierea guvernamentală.

Iohannis precizează că refuză să gireze susţinerea guvernului, prin deciziile sale.

Klaus Iohannis respinge toate propunerile de miniştri pentru remanierea guvernamentală

Articolul continuă după reclamă

"Sunt convins ca un guvern PSD nu este potrivit pentru România. Eu nu voi gira prin deciziile mele susţinerea acestui guvern. PSD şi ALDE sunt vinovate pentru eşecul acestei guvernări. Încercările ALDE de a se spăla acum pe mâini sunt pur şi simplu ridicole. În primul rând nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui guvern. Pentru că propunerile pe care le-am primit sunt pur şi simplu innaceptabile. Resping in integralitate remanierea propusă de premier. Resping propunerea pentru ministrul Justiţiei. Resping propunerea pentru ministerul Educaţiei. Resping propunerea pentru funcţia de vicepremier pentru teme economice. Actualul guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament, printr-o procedură pe care le solicit să o demareze", a declarat preşedintele Iohannis.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Klaus Iohannis a respins integral propunerile premierului Dăncilă pentru remanierea guvernamentală