Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, printre şoferii blocaţi pe DN1 după minivacanţa de Paşte. Şeful PSD cere soluţii la Guvern

Nici aleşii nu au scăpat de lungul drum spre casă, după vacanţa de Paşte. Chiar şeful PSD, Liviu Dragnea, a stat ore în şir în trafic, pe DN1.

Vezi și

Nici aleşii nu au scăpat de lungul drum spre casă, după vacanţa de Paşte. Chiar şeful PSD, Liviu Dragnea, a stat ore în şir în trafic, pe DN1, ca mulţi alţi şoferi. Spre deosebire de ei, însă, Dragnea vrea să-i ceară explicaţii ministrului Transporturilor pentru traficul infernal pe care a fost nevoit să-l suporte.

Întors în Parlament în prima zi de lucru după vacanţa de Paşte, Liviu Dragnea a povestit cu zâmbetul pe buze despre weekendul petrecut cu familia, la Sinaia. 

LIVIU DRAGNEA, lider PSD

Acolo am vrut, cu copiii, ne-am simtit foarte bine bine. Am mâncat miel, drob, am ciocnit şi mâncat ouă roşii, câte 4,5, dar am ciocnit mai multe. 

Însă toată relaxare aproape că a dispărut pe drumul de întoarcere spre casă. Şeful PSD a nimerit în deja tradiţionala coloană care se formează pe DN 1, în fiecare weekend de sărbătoare. Însă spre deosebire de ceilalţi şoferi, Dragnea poate cere lămuriri direct de la Ministerul Transporturilor. 

LIVIU DRAGNEA, lider PSD:

M-am plâns, a fost foarte aglomerat. O să vb cu guvernul, cu ministrul Transporturilor, e o străduţă care intră în DN1 în Comarnic şi cred că acolo ar fi ceva.

Şansele sunt aproape inexistente, dacă luăm ca exemplu realizările din anii trecuţi. Mai mult, ministerul condus de Lucian Şova pregăteşte scumpiri chiar la construcţia de drumuri. Un kilometru de autostradă va costa aproape 7 milioane de euro, iar unul de drum naţional 1,4 milioane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, printre şoferii blocaţi pe DN1 după minivacanţa de Paşte. Şeful PSD cere soluţii la Guvern