Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, chemat la şedinţă de opoziţie. Deputaţii USR s-au dus la uşa preşedintelui Camerei (VIDEO)

Raluca Turcan a solicitat miercuri prezenţa preşedintelui acestui for, Liviu Dragnea, la şedinţa din plenul Camerei Deputaţilor.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a solicitat miercuri prezenţa preşedintelui acestui for, Liviu Dragnea, la şedinţă pentru a explica de ce a asumat în numele Parlamentului României, fără a avea acordul, declaraţia transmisă Departamentului de stat al SUA.

"Tocmai aflarăm că domnul Dragnea a reuşit să ajungă în Parlamentul României, aşa că vă solicităm, în baza articolului 34, litera b, prezenţa domnului Liviu Dragnea la conducerea acestei şedinţe, pentru a explica în planul Camerei Deputaţilor care sunt raţiunile pentru care periclitează imagine României, afectează lupta împotriva corupţiei, blochează un parteneriat care are deja o vechime de 20 de ani cu avantaje evidente pentru securitatea şi prosperitatea cetăţenilor români Aşadar să vină dl Dragnea aici, şi să spună care sunt motivele pentru care decredibilizează instituţia şi jigneşte pe toţi parlamentarii de bună credinţă", a spus Raluca Turcan.

Solicitarea sa a fost însă respinsă de deputaţi cu 53 de voturi ”pentru” şi 77 de voturi ”împotrivă”. 

Deputaţii USR au părăsit miercuri şedinţa de plen a Camerei anunţând că se vor duce în biroul preşedintelui Liviu Dragnea, pentru a-i cere explicaţii cu privire la ”declaraţia de separare a relaţiilor faţă de partnerul strategic”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deputaţii USR au intrat în anticamera biroului lui Liviu Dragnea de unde, după o scurtă aşteptare, au fost primiţi înăuntru chiar de către preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Sursa: News.ro , Emanuel Ungureanu/ Facebook.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, chemat la şedinţă de opoziţie. Deputaţii USR s-au dus la uşa preşedintelui Camerei (VIDEO)