Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, anunţ important despre intrarea în vigoare a Codurilor Penale

Liviu Dragnea a precizat că intrarea în vigoare a Codurilor Penale trebuie să se efectueze cât mai repede.

Liviu Dragnea a precizat că intrarea în vigoare a Codurilor Penale trebuie să se efectueze cât mai repede.

Preşedintele PSD a menţionat că ministrul Justiţiei să le prezinte într-o perioadă rezonabilă primului ministru, pentru a fi adoptate prin ordonanţă.

"Eu cred că domnul ministru Tudorel Toader într-o perioadă rezonabilă trebuie să le prezinte primului ministru pentru a fi adoptate prin ordonanţă, că bâlciul ăsta în care atacăm întruna şi virgula la Curtea Constituţională, doar-doar întârzie, nu poate continua la nesfârşit", a declarat Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea precizează că are suficientă apreciere pentru ministrul Justiţiei, dar intervine un moment când aprecierea nu mai poate compensa lipsa de decizii sau amânarea.

"Cât mai repede trebuie să intre în vigoare Codurile Penale. Cât mai repede. S-a pus în discuţie (să fie trecute prin ordonanţă de urgenţă - n.r.) şi eu cred că domnul ministru Tudorel Toader într-o perioadă rezonabilă trebuie să le prezinte primului ministru pentru a fi adoptate prin ordonanţă, că bâlciul ăsta în care atacăm întruna şi virgula la Curtea Constituţională, doar-doar întârzie, nu poate continua la nesfârşit, pentru că totuşi discutăm de o legislaţie foarte importantă", a spus Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, anunţ important despre intrarea în vigoare a Codurilor Penale