Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, după şedinţa CEx a PSD: "Viorica Dăncilă trebuie să fie conştientă de riscurile la care se expune"

Liviu Dragnea a anunţat, după şedinţa CEx, că Viorica Dăncilă, propusă de partid pentru funcţia de premier,a fost votată cu o singură abţinere.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, astăzi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că Viorica Dăncilă, propusă de partid pentru funcţia de premier, a fost votată cu o singură abţinere.

"În final, a fost votată Viorica Dăncilă, şeful delegaţiei PSD la Parlamentul European, doar cu o abţinere. În rest, am votat toţi.

A fost propusă şi Ecaterina Andronescu, însă şi-a retras candidatura.

Eu le-am cerut colegilor mei să fie de acord să avem un dialog cu Viorica Dăncilă, înainte de a vota. I s-au pus întrebări şi s-a răspuns civilizat.

Viorica Dăncilă trebuie să fie conştientă de riscurile la care se expune", a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a dezvăluit că Viorica Dăncilă a fost propusă de senatorul Nicolae Bădălău.

"A fost o discuţie bună, o întâlnire bună. Viorica Dăncilă este un europarlamentar respectat la Bruxelles, este o femeie civilizată, neconflictuală şi deosebit de comunicativă.

Are o relaţie bună şi cu oficiali ai Comisiei Europene, iar pentru noi asta reprezintă un semnal bun pentru Bruxelles pentru că se simte nevoia ca relaţii Guvernului cu Comisia Europeană să fie mult mai bune", a mai spus Liviu Dragnea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, după şedinţa CEx a PSD: "Viorica Dăncilă trebuie să fie conştientă de riscurile la care se expune"