Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, reacţie nervoasă pe holul Parlamentului, în faţa jurnaliştilor. A ridicat vocea la un reporter | VIDEO

Liviu Dragnea a ridicat vocea la un reporter, când a fost întrebat de acesta despre dosarele deschise de DNA împotriva sa.

Prezent la şedinţa plenului Parlamentului în care se dezbate și se supune la vot moțiunea de cenzură, intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", Liviu Dragnea a ridicat vocea la un reporter, când a fost întrebat de acesta despre dosarele deschise de DNA împotriva sa. 

La dezbateri a participat și premierul Mihai Tudose și membri ai Guvernului, printre care Tudorel Toader, Olguța Vasilescu, Ilan Laufer, Liviu Pop, Marcel Ciolacu.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL - ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” - a fost dezbătută în plenul Parlamentului joi, începând de la ora 11.00 şi urmează să fie supusă la vot. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea, reacţie nervoasă pe holul Parlamentului, în faţa jurnaliştilor. A ridicat vocea la un reporter | VIDEO