Antena Meniu Search
x

Mobilizare GENERALĂ în PSD pentru prezentarea moţiunii de cenzură. Liviu Dragnea şi-a chemat oamenii în Parlament

În timp ce Ponta anunţă că Guvernul funcţionează fără probleme, Liviu Dragnea face tot posibilul să-l oprească. În PSD e mobilizare generală pentru prezentarea moţiunii de cenzură.

Vezi și

În timp ce Ponta anunţă că Guvernul funcţionează fără probleme, Liviu Dragnea face tot posibilul să-l oprească. În PSD e mobilizare generală pentru prezentarea moţiunii de cenzură.

Parlamentarii partidului au fost chemaţi, prin SMS, mâine la muncă. În timp ce Liviu Dragnea nu a mai făcut declaraţii publice de două zile, au ieşit la atac numele grele din PSD.

Schimbarea la faţă a lui Grindeanu ar fi parte a unui plan diabolic gândit de luni bune.

Deşi sediul central al Partidului Social Democrat pare pustiu, în spatele uşilor închise se fac calculce şi se pregătesc strategii.

Aproape de miezul nopţii, partidul anunţa că duminică se citeşte moţiunea.

Următorul pas a fost chemarea tuturor parlamentarilor coaliţiei la muncă. Un SMS i-a anunţat pe aleşii PSD că prezenţa mâine în plenul Parlamentului este obligatorie.

Reacţia care a întârziat a fost chiar cea a lui Liviu Dragnea. De două zile preşedintele PSD nu a mai făcut declaraţii.

Nici provocările lui Sorin Grindeanu nu au reuşit să obţină un răspuns din partea lui Liviu Dragnea. A reacţionat însă primarul general al Capitalei.

"Nu are niciun drept moral ca domnul Grindeanu să ceară demisia lui Dragnea, are un singur drept, să ceară scuze", a spus Gabriela Firea.

Preşedintele Iohannis a dat, din nou, de înţeles că nu se va implica în lupta din PSD.

"Numai de asta nu am avut nevoie și am solicitat PSD pe toate căile sa termine această criză și să mergem mai departe", a spus Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Mobilizare GENERALĂ în PSD pentru prezentarea moţiunii de cenzură. Liviu Dragnea şi-a chemat oamenii în Parlament