Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea despre Tudorel Toader: "Am avut un respect foarte mare, am şi acum, dar a greşit foarte mult"

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că are un respect foarte mare pentru Tudorel Toader, însă, în opinia sa, ministrul Justiţiei a greşit foarte mult. Dragnea a preczat că Tudore Toader "s-a jucat cu nişte enunţuri", într-o perioadă sensibilă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.04.2019, 23:44

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că are un respect foarte mare pentru Tudorel Toader, însă, în opinia sa, ministrul Justiţiei a greşit foarte mult.

Dragnea a preczat că Tudore Toader "s-a jucat cu nişte enunţuri", într-o perioadă sensibilă.

Dragnea spune că Tudorel Toader a greşit foarte mult

Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, că are în continuare un mare respect pentru Tudorel Toader, dar acesta a greşit foarte mult pentru că s-a jucat cu nişte enunţuri, într-o perioadă sensibilă.

”Am avut un respect foarte mare pentru Tudorel Toader, am şi acum, dar a greşit foarte mult. Ca membru al unui Guvern asumat de un partid mare, într-o perioadă destul de agitată exact din motivele astea false, nu poţi să te joci cu aşa ceva. Aici este vorba despre o responsabilitate foarte mare pe care trebuie să ţi-o asumi şi nu poţi să enunţi ceva după care să te joci cu enunţul, mai ales că sunt foarte sensibile. Asta este cea mai mare supărare. Nu are nimeni ceva cu domnul Toader personal, ba dimpotrivă, îi respect pregătirea. Nu discut altceva. Asta este marea supărare şi nu are rost să o ascund.  Am spus-o şi dumnealui, am spus-o foarte cinstit şi fără patimă, fără ceartă”, a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat că situaţia lui Tudorel Toader va fi discutată la viitorul Comitet Executiv al PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea despre Tudorel Toader: "Am avut un respect foarte mare, am şi acum, dar a greşit foarte mult"