Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban: Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii. Suntem o coaliție care cooperează

Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul celor două zile de negocieri în Coaliție, că discuțiile s-au finalizat cu o completare adusă acordului inițial, completare care ”să aducă proceduri și puncte de vedere care să ducă la creșterea încrederii în partneri și la îmbunătățirea mecanismelor de funcționare a Coaliției”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.04.2021, 22:20

Ludovic Orban: Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii
Ludovic Orban: Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

”Suntem o coaliție care cooperează, bazată pe solidaritate, încredere și respect reciproc”, a spus Ludovic Orban, la finalul ședinței de marți seară cu liderii coaliției de guvernare.

”Formațiunie politice sunt conștiente de responsabilitatea pe care o au, de a asigura o bună guvernare României și de a pune în practică programuld e guvernare pentru care ne-am angajat în fața Parlamentului. Cei care au pariat pe faptul ca nu ne vom intelege și-au facut iluzii. Suntem o coaliție care cooperează, care este într-un dialog bazat pe respect reciproc, pe încredere, pe solidaritate și suntem preocupați în primul rând de o guvernare care să ducă la o îmbunătățire semnificativă a vieții cetățenilor români!”, a fost mesajul transmis de Ludovic Orban.

Ieri, prima rundă de negocieri s-a încheiat fără nicio concluzie. 

Însă în a doua zi de discuții, PNL, USR PLUS şi UDMR au convenit marţi seară asupra unui act adiţional la Acordul de guvernare. Conform surselor Observator, documentul prevede că deciziile politice majore se iau colegial, cu acordul formaţiunilor din coaliţie şi că responsabilitatea apolitică se asumă împreună, cu participarea la decizie a tuturor membrilor coaliţie şi a premierului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban: Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii. Suntem o coaliție care cooperează