Ludovic Orban: Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii. Suntem o coaliție care cooperează

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 20.04.2021, 22:10.
Actualizat: 20.04.2021, 22:20

Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul celor două zile de negocieri în Coaliție, că discuțiile s-au finalizat cu o completare adusă acordului inițial, completare care ”să aducă proceduri și puncte de vedere care să ducă la creșterea încrederii în partneri și la îmbunătățirea mecanismelor de funcționare a Coaliției”.

Ludovic Orban: Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii

Ludovic Orban: Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

”Suntem o coaliție care cooperează, bazată pe solidaritate, încredere și respect reciproc”, a spus Ludovic Orban, la finalul ședinței de marți seară cu liderii coaliției de guvernare.

”Formațiunie politice sunt conștiente de responsabilitatea pe care o au, de a asigura o bună guvernare României și de a pune în practică programuld e guvernare pentru care ne-am angajat în fața Parlamentului. Cei care au pariat pe faptul ca nu ne vom intelege și-au facut iluzii. Suntem o coaliție care cooperează, care este într-un dialog bazat pe respect reciproc, pe încredere, pe solidaritate și suntem preocupați în primul rând de o guvernare care să ducă la o îmbunătățire semnificativă a vieții cetățenilor români!”, a fost mesajul transmis de Ludovic Orban.

Ieri, prima rundă de negocieri s-a încheiat fără nicio concluzie.

Citește și:

Însă în a doua zi de discuții, PNL, USR PLUS şi UDMR au convenit marţi seară asupra unui act adiţional la Acordul de guvernare. Conform surselor Observator, documentul prevede că deciziile politice majore se iau colegial, cu acordul formaţiunilor din coaliţie şi că responsabilitatea apolitică se asumă împreună, cu participarea la decizie a tuturor membrilor coaliţie şi a premierului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.