Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, explicații după ce a fost fotografiat petrecând cu mai mulți miniștri în birou

Într-un interviu pentru Observator, premierul Ludovic Orban explică ce s-a întâmplat în ziua de 25 mai, când a fost făcută fotografia în care e surprins alături de alți miniștri, petrecând cu băutură și țigări, în birou. Interviul, pe larg, în această seară, la Observator, ora 19:00.

de Redactia Observator

la 30.05.2020, 13:57

Ludovic Orban, despre ce s-a întâmplat la petrecerea din birou Vezi și
  • Interviul integral va fi difuzat la Observator, la ora 19:00
  • Premierul Orban și unii miniștri apar într-o fotografie fumând în birou și consumând alcool în sediul Guvernului

Pe principiul „fă ce spune popa, nu ce face popa”, Ludovic Orban a explicat de ce oaspeții nu aveau măști de protecție și spune că a fost o excepție și o greșeală, iar românii nu ar trebui să se ghideze după această fotografie, ci să respecte în continuare regulile.

„Fotografia este făcută pe 25 mai. Pe 25 mai a fost ziua mea de naștere. Mai mulți colegi din Guvern au venit să-mi ureze La mulți ani cu ocazia zilei de naștere.

Normal că i-am invitat și i-am servit cu ceea ce se servește normal când ai niște oaspeți, mai ales că este vorba de niște colaboratori apropiați. Acesta este contextul.

Dar vreo două ore, două ore-jumate, nu mai țin minte exact, am stat și am discutat cu ocazia zilei mele de naștere, din cauza asta nu aveam măști, pentru că eram după ce servisem o gustare și alte tratații”, a explicat Ludovic Orban. 

Cum are de gând să îndrepte Ludovic Orban greșeala și ce spune despre cel care a făcut fotografia, aflați în interviul pe larg, în această seară, la Observator, de la ora 19:00, live pe Facebook Observator și pe Observatornews.ro.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban, explicații după ce a fost fotografiat petrecând cu mai mulți miniștri în birou