Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, prima reacţie după scandalul intern din PNL

Fostul premier Ludovic Orban a avut o primă reacţie, după scandalul izbucnit în PNL. Mai mulţi membri din partid îi cer demisia pentru că nu s-a consultat cu colegii de partid când a numit diferiţi oameni în funcţii publice.

de Monica Palade

la 19.01.2021, 11:01

Ludovic Orban, prima reacţie după scandalul intern din PNL - Hepta/Mediafax

Întrebat marţi despre situaţia din PNL, Ludovic Orban a declarat că problemele din partid nu se discută în spaţiul public, ci în interiorul grupării.

”Președintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un Congres în iunie 2017 și va avea un Congres în cursul acestui an. Până atunci eu sunt președinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunța public acest lucru. Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL și eu acolo discut cu colegii mei, nu în spațiul public”, a declarat Ludovic Orban.

Scandal uriaş în PNL: "Dizidenţii" îi cer demisia lui Ludovic Orban. Rareş Bogdan: Şi-a închipuit că este lupul Alfa

În PNL a izbucnit un scandal uriaş. Dizidenţii din partid îi cer demisia lui Ludovic Orban, supăraţi că nu au fost consultaţi la negocieri.

Rareş Bogdan: Toţi premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ajuns acolo trăncăniţi la cap, au ieşit de acolo cu capul umflat. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo şi să rămână omul care a fost, la rândul lui, i s-a umflat capul. Şi şi-a închipuit că este lupul Alfa, câinele Alfa, omul fără de care România nu va merge înainte.

Este declaraţia care a aprins focul ce ardea deja mocnit în Partidul Naţional Liberal. Alegerile parlamentare şi împărţirea puterii în coaliţie sunt acum mărul discordiei.

Din gruparea "reformistă" fac parte şi Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă, Florin Roman sau Alina Gorghiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban, prima reacţie după scandalul intern din PNL