Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, la alegerile prezidenţiale: "Vrem peste 65% din voturi"

Premierul Ludovic Orban şi-a exercitat, duminică dimineaţa, dreptul de a vota la turul al doilea de la alegerile prezidenţiale.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.11.2019, 08:26

Ludovic Orban a votat deja pentru turul II al alegerilor prezidenţiale
Ludovic Orban este încrezător într-o victorie categorică a lui Klaus Iohannis - Hepta

Premierul Ludovic Orban şi-a exercitat, duminică dimineaţa, dreptul de a vota la turul al doilea de la alegerile prezidenţiale.

Extrem de jovial după ieşirea din secţia de votare, Orban a precizat că "am votat pentru o Românie democratică, normală, în care toţi românii să aibă şansa să reuşească în viaţă şi care să fie respectată în lume".

Orban a mai precizat că "îmi doresc să avem o Românie atât de primitoare încât toţi cei din Diaspora să se întoarcă în ţară".

Premierul le-a transmis românilor "să-şi exercite dreptul pentru că au posibilitatea să decidă soarta ţării" şi s-a declarat încântat de numărul mare de români care au votat deja în Diaspora.

Ludovic Orban a anunţat că "obiectivul nostru rămâne acela de a obţine cel puţin 65% din voturi" şi că va avea în continuare un program încărcat, urmând să efectueze vizite atât la sediul Ministerului de Interne, cât şi la sediul Ministerului Afacerilor Externe pentru a se asigura că alegerile se desfăşoară în cele mai bune condiţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban, la alegerile prezidenţiale: "Vrem peste 65% din voturi"