Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, atac dur la Iohannis şi Cîţu: "Preşedintele îi invită pe românii îngroziți de teama facturilor la energie să joace golf"

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, a avut o nouă ieşire dură la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi la adresa lui Florin Cîţu, premierul României.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 18:15

Marcel Ciolacu nu i-a menajat pe Klaus Iohannis şi Florin Cîţu
Marcel Ciolacu nu i-a menajat pe Klaus Iohannis şi Florin Cîţu - Hepta
  • Marcel Ciolacu a lansat o serie de atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Florin Cîţu.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Marcel Ciolacu îi acuză pe cei doi că nu se gândesc deloc la binele românilor şi au preocupări total nepotrivită, într-o perioadă în care situaţia românilor este una tot mai dificilă.

Liderul Partidului Social Democrat îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că "îi invită pe românii îngroziţi de teama facturilor la energie să joace golf", ştiut fiind faptul că golful este un sport extrem de costisitor.

De asemenea, Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîţu că este dornic doar de a se înscăuna şef la Partidul Naţional Liberal. Liderul social-democraţilor acuză şi că "88% dintre pacienții cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an de zile", dar şi că "mai sunt doar câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID-19".

Concluzia lui Marcel Ciolacu, în legătură cu Iohannis şi Cîţu

Pe acelaşi subiect

Concluzia lui Marcel Ciolacu este că "În România Normală a lui Iohannis și Cîțu, românii sunt iar pedepsiți pentru ca liberalii să-și rezolve războiul pentru putere".

Redăm mesajul integral transmis de Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat:

"În România aflată în plin val patru al pandemiei, președintele participă la sindrofii pretențioase și îi invită pe românii îngroziți de teama facturilor la energie să joace golf. 

Celălalt inconștient, premierul dornic să se înscăuneze șef la PNL, merge pe furiș la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie. Acestea sunt preocupările binomului care conduce “în parteneriat” țara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică:

- 88% dintre pacienții cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an de zile! Inuman! Grotesc! Criminal!!!!

- Mai sunt DOAR câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID-19!

- Mii de români au fost îngropați în saci de plastic fără slujbă și fără cei dragi alături!

Zero preocupare pentru problemele oamenilor! Nicio măsură pentru ca românii să nu mai moară pe capete. Singura preocupare este cum să își țină mizeria de Congres, indiferent de câte alte restricții vor trebui să suporte românii.

În România Normală a lui Iohannis și Cîțu, românii sunt iar pedepsiți pentru ca liberalii să-și rezolve războiul pentru putere. Iar pentru asta, carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu, atac dur la Iohannis şi Cîţu: "Preşedintele îi invită pe românii îngroziți de teama facturilor la energie să joace golf"